UC Hire Lab Premium

Site manageri rendszert működtetünk munkatársaink szakmai és szociális támogatására

Kollégáink kezét nem engedjük el a munkábaállás (kikölcsönzés) napján, site manageri rendszerünk napi szintű támogatást biztosít számukra.

 • Site managereink maguk is az Ügyfélnél teljesítenek, azaz megfelelő helyismerettel rendelkeznek, kapocsként működnek a UC Hire Lab és a site-on dolgozó munkatársaink között, továbbá képviselik a UC Hire Lab-et mind a munkatársak, mind a Megbízó felé.
 • Site managereink fő feladatai közé tartozik továbbá a Megbízóink projektjein dolgozó munkatársak támogatása szakmai- és emberi szempontból egyaránt.
 • Segítséget nyújtanak a felmerülő problémák megoldásában, a munkatársak egyéni céljainak elérésében, a jó munkakörnyezet kialakításában és nem utolsó sorban támogatják a Megbízóinknál dolgozó szakértőink beilleszkedését a szakmai csapatba. Nagyobb létszámú site-ok esetén a site manager munkáját team leadek segítik.

Az ügyfél-visszacsatolásokat is figyelembe véve biztosítjuk kollégáink folyamatos teljesítményértékelését

Site managereink folyamatosan tartják a kapcsolatot az Ügyfél munkatársaival és vezetőivel, valamint segítenek a problémák megoldásában, azonnal reagálnak az Ügyfél jelzéseire, kéréseire.

 • Rendszeres (félévenkénti) értékelést kérünk Ügyfeleinktől a munkavállalóink projektbeli szerepéről, aktivitásáról, szakmai teljesítményéről. Megbízóink visszacsatolására reagálva ezeket beépítjük a képzésekbe és a teljesítményértékelésekbe is.
 • Teljesítményértékelési rendszerünk keretében félévente információkat gyűjtünk munkavállalóink teljesítményéről Ügyfeleinktől, vezetőinktől, közvetlen munkatársaktól, valamint az adott munkatársunk is értékeli saját munkáját.
 • Az értékelő beszélgetés fókusza, hogy a munkavállaló hogy érzi magát az adott pozícióban, miben szeretne fejlődni, milyen problémákkal szembesül.
 • A teljesítményértékelés eredményeként fejlesztési-, képzési tervet készítünk munkatársaink számára. Szükség esetén támogatást nyújtunk a felmerülő problémák megoldásában is.

Belső és külső képzéseket szervezünk a hatékonyság fokozására, szakmai csapatunk fejlesztésére

Új munkatársaink kiválasztását nagy körültekintéssel végezzük, potenciális jelöltjeinknél nem csak arra figyelünk, hogy szakmailag, hanem emberileg is illeszkedjenek a csapatba. Képzési rendszerünk keretében biztosítjuk munkavállalóink számára a külső-, belső képzéseket és a belső tudásátadást egyaránt. A projektspecifikus képzések mellett figyelembe vesszük a site manager javaslatait, a Megbízónk igényeit és a munkatársaink egyéni kéréseit egyaránt. Munkavállalóinknak biztosítjuk a lehetőséget szakmai és nyelvi képzéseken, konferenciákon, workshopokon és soft skill tréningeken való részvételre. Fontosnak tartjuk kollégáinkszámára az együttműködést, kommunikációt, problémamegoldást fejlesztő képzéseken való részvételt is.

Meglévő munkavállalóinkat több éves, szoros szakmai és emberi kapcsolat fűzi cégcsoportunkhoz, mely stabil csapat fenntartásával még rugalmasabb szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé.

Gondoskodunk arról, hogy kollégáink beilleszkedjenek partnerünk szervezeti kultúrájába

A kiválasztás során azokra a szempontokra is figyelünk, melyek az Ügyfél munkatársaival való együttműködés eredményessége érdekében fontosak. Onboarding folyamatunk keretében támogatjuk és részletes információkkal látjuk el munkavállalóinkat az alábbi témakörökben:

 • az Ügyfél szervezeti felépítése,
 • alapvető kulturális elvei, elemei,
 • a belső kommunikáció eszközei és szabályai,
 • vonatkozó munkafolyamatok és alkalmazott módszerek.

A site manager az onboarding során, majd azt követően is rendszeresen tájékozódik munkatársaink és az Ügyfél csapatának együttműködéséről, és támogatja annak mind hatékonyabbá tételét.

Munkatársi elkötezettségnövelő programokat szervezünk

HR Engagement csapatunk rendszeresen szervez munkavállalóink számára különböző programokat, ahol lehetőségük van kikapcsolódni, feltöltődni és a szakmán túl is megismerni egymást. Összetartó csapatunk tagjai nem csak cégünkhöz, hanem egymáshoz is lojálisak. Ennek köszönhetően vállalatunkra alacsony fluktuáció jellemző, hosszútávon terveznek velünk a kollégák. Így tudjuk garantálni, hogy Ügyfeleink is stabilan számíthatnánk ránk.

A csapatépítő rendezvények mellett más támogatások formájában is ügyelünk a dolgozók mentális egészségére

Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink mentális egészségének fenntartására, kiemelten a kiégés megelőzésére, a motiváció fenntartására, növelésére, a belső energiák szinten tartására. Ezekben a témákban rendszeresen hirdetünk tréningeket, melyekre bármely kollégánk jelentkezhet saját igénye, vagy vezetője javaslata alapján.

Fontos számunkra a munkavállalók kiegyensúlyozottságának biztosítása, különös tekintettel például az otthoni munkavégzés sajátosságaira, vagy a munka és magánélet megfelelő egyensúlyára. Szükség esetén coach és pszichológus is kollégáink rendelkezésére áll.